{BODY_HTML_INDEX}
Описание

Лов на Съкровища ЕООД е фирма специализирана в организиране на тийм билдинг игри. Форматът им е приключенски, свързан с решаването на загадки, разбиването на шифри, посещаването на исторически забележителности.

Такъв тийм билдинг се предлага за първи път в България и е доста различен от това което сте опитвали досега. Накратко представлява комбинация между "Шеметна Надпревара", "Шифърът на Леонардо" и "Индиана Джоунс" – без змиите. Всяка загадка води отборите до внимателно подбрано място – историческа, културна или местна забележителност.

Лов на Съкровища предизвиква интелектуално и физически участниците. Те се научават взаимно да използват силните си страни, да мислят креативно и да действат като екип. Всеки отбор трябва заедно да реши загадките, които трудно се решават самостоятелно. От голямо значение са уменията за ориентиране по карта, наблюдателност и съобразителност. Участниците разполагат с оскъдно време, информация и с малко ресурси да отсеят най-добрите идеи, изберат план за действие и оценят неговата ефективност. Когато непредвидени обстоятелства го налагат, отборите трябва да са достатъчно гъвкави и готови за бърза реакция.

В Лов на Съкровища няма изкуствени ограничения и забрани - затова наричаме тийм билдинг игрите Истински Приключения.

___