ЛОВ НА СЪКРОВИЩА
Зареждане

ЛОВ НА СЪКРОВИЩА

Често задавани въпроси

Тийм билдинг игри и загадки ЛОВ НА СЪКРОВИЩА®

Организирате ли тийм билдинг? В кои градове?

Да, това е основното което правим. Организираме мероприятия във всеки град в България. Също така можем да организираме игри в курорти и в хотели.


Колко е продължителноста на играта ЛОВ НА СЪКРОВИЩА®?

Стандартната продължителност на играта е 4 часа. Можем да я направим и по-кратка според нуждите на клиента или мястото където я провеждаме.


Колко стува организирането на играта ЛОВ НА СЪКРОВИЩА®?

Цената на мероприятието зависи от три основни фактора: брой на участниците, място на провеждане и дата на мероприятието. Всяка игра с нас е различна и затова нямаме готов шаблон. Цената също може да зависи от това дали имате специални или допълнителни изисквания. Свържете с нас за повече подробности.


Колко време трае подготовката на едно мероприятие?

В някои случаи реагираме до дни. За други обаче ни трябват няколко седмици. Всичко това зависи от изискванията на клиента. Нашият съвет е: ако искате да организирате мероприятие с нас ни каже максимално рано за да можем да подготвим незабравимо приключение. Ние сме малка организация и в най-натоварените месеци има дни в които не можем да поемем повече мероприятия.


Има ли максимален или минимален брой на участнитите в тази игра?

Не. Правили сме игри за 6 и за 330 участника. За долната граница изискването ни е да могат да се сформират поне два отбора. Горна граница на участниците няма.


Предлагате ли игра сред природата - в гора или планина?

Не. Ние сме специализирани единствено в загадки в градски условия. Ако се интересувате от мероприятия сред природата се обърнете към някои от нашите колеги.


Предлагате ли игри изцяло на английски?

Да. Всички материали при този вариант на играта са само на английски - карти, загадки, инструктаж, фасилитатори. Това е една чудесна възможност да покажете на чуждестранните си партньори по интересен начин България. Игри изцяло на английски засега предлагаме в София, Пловдив и Несебър, като работим за да добавим още градове.


Има ли ограничения кой може да участва в играта ЛОВ НА СЪКРОВИЩА®?

Не. Тъй като играта не е екстремна или по-опасна от разходна в града, не се изисква специална екипировка освен обувки удобни за ходене. Може да участва всеки независимо от възраст, пол, телосложение. Децата под 18 години трябва да имат съгласие от родител.


Защо слагате символа за запазена марка след името ЛОВ НА СЪКРОВИЩА®?

Защото ЛОВ НА СЪКРОВИЩА® и TREASURE HUNT® са наши платени запазени марка за територията на България. Тъй като не можем да патентоваме механизма на играта, ние патентовахме името и като гаранция за качеството което предлагаме.


Организирате ли детски рожденни дни?

Да. Децата трябва да са на 10+ години. Свържете се с нас за повече подробности.


Правихме игра с вас миналата година и много ни хареса. Предлагате ли обаче друг тип мероприятия?

Ние сме специализирани само в едно - загадки в градски условия. Имаме клиенти които играят с нас 5 и повече поредни години. Всяка година променаме града, променяме типовете и трудността на загадките което прави играта интересна както за новите участници така и за ветераните.


Организирате ли рекламни мероприятия или такива за конференция?

Да. Те са строго индивидуални и можем да реалираме широк набор от идеи. Свържете се с нас за да ги обсъдим.


Може ли да направите загадки свързани с дейността на нашата организация?

Да. Всички наши загадки са авторски и можем да направим и такива свързани с конкретна организация.


Може ли да сминам/публикувам/разпространявам загадките ви?

Не. Те са интелектуална собственост на Лов на Съкровища ЕООД и като такива попадат под защитата на закона за авторското право и сродните му права.