ЛОВ НА СЪКРОВИЩА
Зареждане

ЛОВ НА СЪКРОВИЩА

Какво предлагаме

Тийм билдинг игри и загадки ЛОВ НА СЪКРОВИЩА®

Какво предлагаме

Нашите клиенти имат различни нужди и затова играта ЛОВ НА СЪКРОВИЩА® е различна всеки път. Можем да провеждаме тийм билдинг във всеки град, можем да променяме продължителноста и или пък трудността и типа на загадките. Ние нямаме предварително готови програми които да използваме за всички клиенти. Нашите загадки са авторски. Създадени са за точно определено място, игра или ситуация.

"Съкровищата" които ще намерите по време на играта са от нещо по-ценно от злато. Това са места с историческа, художествена или културна стойност които пропускаме в забързания ден или пък не забелязваме когато сме туристи. Тези "съкровища" са скрити под носа ни. Нашата мисия е колкото може повече хора да научат за тях по забавен и интересен начин. Да научат любопитни и малко известни факти от нашата история.


Три прости стъпки за старт:
  1. Измислете къде, кога и с колко участници ще проведете мероприятието.
  2. Изпратете ни запитване. До 24 часа ще получите оферта.
  3. Ако идеята ви харесва, започваме съвместна работа.
 

Играта ЛОВ НА СЪКРОВИЩА® е подходяща за всеки независимо от възраст, пол или ниво на физическа подготовка. Играта не е екстремна и не е по-опасна от разходка в града. Това което се изисква от играчите е да използват ума си и да се раздвижат.

Играта ЛОВ НА СЪКРОВИЩА® е отборна. В нея са важни уменията на всички участници. Проектирана така, че да не може един човек да изнесе цялата тежест на гърба си. Победител не е отборът с най-много "суперзвезди", а отборът който знае как да комбинира и използва най-силните страни на всеки участник.

Свържете се с нас

 

Играта ЛОВ НА СЪКРОВИЩА® се провежда в реалния свят. Ние не можем да го контролираме или режисираме. Всеки отбор е свободен да използва каквито средства намери за добре за да реши загадките. В Лова на съкровища® няма изкуствени ограничения и това прави приключенията истински. След всяка игра се изненадваме от креативноста на отборите и от хъса им да победят когато пред тяха няма поставени произволни забрани.

От 2007 година сме специализирани само в един вид мероприятия - тези със загадки. Въпреки, че имаме клиенти които играят с нас за четири, пет или дори шест поредни години, ние винаги наммираме начини да направим игрите интересни както за новите участници така и за ветераните. В последните години предлагаме играта ЛОВ НА СЪКРОВИЩА® освен като тийм билдинг и като рекламни мероприятия, рожденни дни или за забавна игра по време на конференции. Предалгаме също така и мероприятия изцяло на английски популярни, ако искате да покажете Български градове на вашите чуждестранни партньори по нетрадиционен и запомнящ се начин.